23948sdkhjf

HIN vil præsentere en verden af løsninger

Salgschef Jan-René Kristensen fra HIN A/S ser frem til at vise nye løsninger fra virksomhedens produktprogram på EL & TEKNIK 2012.
HIN A/S i Horsens har de sidste mange år deltaget på EL & TEKNIK messen, og i år er ingen undtagelse.

- Vi ser vores deltagelse som en mulighed for at vise kunderne bredden i vores produktprogram. Vi får her en unik mulighed for at vise, hvorfor vi kalder os totalleverandør. Vi ønsker at synliggøre overfor kunderne, at de hos os kan finde en verden af løsninger, som gør deres hverdag nemmere, siger salgschef Jan-René Kristensen.

Han fremhæver blandt andet en helt ny type kortslutningsindikator fra tyske H. Horstmann, som med sine unikke funktioner, der aldrig er set på markedet før, gør ComPass B arbejdet med fejlfinding mindre tidskrævende og nemmere.

Endvidere har Fluke i foråret introduceret deres nye 430-serie II spændingskvalitets- og energianalysator. Måleinstrumenterne i denne serie tilbyder alle det bedste indenfor strømkvalitetsanalyse og indfører for første gang nogensinde, evnen til at momentant kvantificere energitab, oplyser Jan-René Kristensen.

HIN udstiller i Arena Fyn, hvor den ene af de tre indgange er placeret, så det samlede udvalg af løsninger vil kunne ses på stand AF 6414, når messen starter i Odense Congress Center den 8. maj.
Læs mere om: HIN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08