23948sdkhjf

Breece System installeret i 160 nordiske detailbutikker

Systemet fra Delfi Technologies er dermed den mest installerede fuldgrafiske løsning i Skandinavien, med over 1.25 million grafiske prisskilte installeret og yderligere mere end 300.000 planlagt for andet kvartal 2012.
Breece System – som leveres af Delfi Technologies A/S – findes nu i mere end 160 detailbutikker i Danmark, Norge og Grønland, hvoraf 110 butikker har installeret systemet over de seneste 6 måneder.

Breece System er dermed den mest installerede fuldgrafiske løsning i Skandinavien, med over 1.25 million grafiske prisskilte installeret og yderligere mere end 300.000 planlagt for andet kvartal 2012.

Systemet består af elektroniske prisskilte fra ZBD og en software platform, udviklet af Delfi Technologies, til design af og overblik over de elektroniske prisskilte. Med løsningen kan butikkerne fjerne behovet for den manuelle håndtering i butikkerne, der er forbundet med udskiftning af papiretiketter.

Stigende efterspørgsel
Udover installationer i Danmark, Norge og Grønland, er der flere aktiviteter i gang med Breece System i både Sverige, Finland og Island.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi har opnået denne succes med vores løsning, og det understreger, at brugerne oplever en effektiviseringsgevinst og konkurrencefordel med Breece System. Vi oplever i øjeblikket en kraftig stigende efterspørgsel for den nye generation elektroniske prisskilte, siger Michael Jørgensen, salgs- & marketing direktør hos Delfi Technologies.

Herhjemme findes Breece System i både Dagli’Brugsen, SuperBrugsen, Kvickly, Spar, Super Spar, Eurospar, Kwik Spar og SuperBest.

Løsningen kan i Norges findes i Coop Extra, Coop Marked, Coop Mega, Bunnpris, Meny, Spar og Express PC Service, mens det på Grønland er installeret i Pissifik og Brugseni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063