23948sdkhjf

Brüel & Kjær Vibro vellykket gennem omstruktureringer

Det første hele regnskabsår efter de interne omstruktureringer i efteråret 2010 viser samtidig det bedste resultat længe.
Brüel & Kjær Vibro A/S kom godt ud af 2011, som gav et positivt resultat på 3,9 mio. kr. af en bruttofortjeneste på 49,6 mio. kr.

Årsrapporten opsummerer det første fulde regnskabsår efter gennemførelsen af de interne omstruktureringer i efteråret 2010, hvorfor resultatet af disse slog igennem med fuld effekt, skriver ledelsen, som betragter resultatet som tilfredsstillende.

Stigende efterspørgsel inden for overvågning af vindmøller
Allerede sidste år vendte Brüel & Kjær de røde tal til plus på bundlinjen, da virksomheden kom ud med et plus på 19,9 mio. kr.

Resultatet i 2010 var dog påvirket af engangsindtægter fra salg af aktiviteter den 1. december 2010 på 25,6 mio. kr.

- Virksomhedens indtjeningsgrundlag stammer siden omstruktureringen fra salg af serviceydelser til søsterselskaber Brüel & Kjær Vibro GmbH inden for kernekompetencen avancerede industrielle overvågningsløsninger. Den løbende aktivitet har i 2011 udviklet sig positivt og i overensstemmelse med ledelsens forventninger, konstaterer ledelsen, som især har noteret en stigende efterspørgsel efter virksomhedens serviceydelser inden for overvågning af vindmøller.

På den baggrund forventer Brüel & Kjær et positivt resultat for 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094