23948sdkhjf

Hannover samler Europas industri

Se de danske deltagere på Europas største industrimesse, som mandag åbner dørene i Hannover med temaet ”Greentelligence”.
Messearrangørerne ser med stor fortrøstning frem mod dette års Hannover-messe. Søndag aften, den 22. april, åbnes messen officielt af bundeskansler Angela Merkel, og herefter er der lagt op til fem hektiske messe-dage.

- Vi er overbeviste om, at den kommende Hannover Messe 2012 vil blive en stor succes. Timingen for messen kunne ikke være bedre: Den fortsatte debat om bæredygtighed og energi-skifte sparker verdens industrielle innovatorer op i et endnu højere gear. Industrien forpligter sig til at løfte mulighederne i nutidens udfordringer. De innovatorer, der udstiller på Hannover Messe, vil demonstrere, at bæredygtighed og energi-skiftet er teknologisk opnåeligt. Yderligere viser forretningsverdenen fornyet tillid til de globale økonomiske udsigter. Virksomhederne slækker på nødbremsen og kaster deres blik på væksten forude, siger Dr. Wolfram von Fritsch, bestyrelsesformand for Deutche Messe.

Årets tema er ”Greentelligence”, som vel bedst kan oversættes med ”Grøn intelligens”. Det skal ifølge von Fritsch forstås sådan, at fokus på årets messe er på intelligent integration, strømlinede processer samt optimalt og øko-venligt ressourceforbrug og bæredygtige produkter.

49 danske virksomheder
Cirka 5.000 udstillere fra 65 forskellige lande er med på dette år Hannover Messe, og de breder sig over 172.000 kvadratmeter.

- Sammenlignet med 2010, som er den senest sammenlignelige messe, har vi 8 procent flere udstillere med, og de har booket så meget som 16 procent mere standplads i alt. Det betyder, at vi har taget to ekstra haller i brug i år sammenlignet med for to år siden, siger Wolfram von Fritsch.

Traditionen tro drager også en del danske virksomheder til Hannover for at udstille. Ifølge messens udstillerdatabase er der i år 49 danske virksomheder med på messen:

Aage Østergaard
Acoplastic
AMP
API Industry
Automa
B & R Industrieautomatisering
BIC Electric
Brd. Klee
Brdr. Jørgensen Components
CFT Tandhjulsfabrik
Cubic-Modulsystem
DFT-Presswork
Dan Hill Plast
Danfoss Power Electronics
Dansk Sintermetal
DEIF
DFT-Presswork
Elsteel Danmark
ES Stålindustri
F.A. Müggler Service
FJ Sintermetal
Futation
IQ Metal
Jernstøberiet Dania
JVL Industri Elektronik
Jægerspris Finmekanisk
Løgstrup-Steel
LN-Unoco
Lund Maskinfabrik
Lynddahl Plast
Metalpres Haarby
Nordic Air Filtration | DK
Nordisk Finmekanik Industri
Olitec Packaging Solutions
Olsen Metaltrykkeri
Prodan
Rea Automatdrejning
Scan Press
Serenergy
Sintex
Stansomatic
Steel Products Group Denmark
Steel Technology
Termax
Topsoe Fuel Cell
Trier Christensen Maskinfabrik
Vagn Pedersen Maskinfabrik
Vald. Birn
Yuksel Turntech
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078