23948sdkhjf

Deif sikrer vækst gennem udvikling

Elektronikvirksomheden fra Skive har sikret sig flotte vækstrater ved blandt andet at bruge op mod 15 procent af omsætningen på produktudvikling.
Omsætningen hos Deif A/S steg med 17 procent og rundede dermed 450 mio. kr. i 2011, mens resultatet før skat blev øget med knap 40 procent til 30 mio. kr.

Det skriver Børsen, som har fået adm. direktør Toke Foss til at forklare fremgangen, der blandt andet er et resultat af en konstant investering i nye udviklingsprojekter for beløber svarende til 13-15 procent af omsætningen.

- Vores investering i udvikling handler om en grundlæggende tro på, at vi skal differentiere os fra konkurrenterne og være helt fremme teknologisk. Og produktudviklingen har da været en af nøglerne til den vækst, vi har haft, men havde vi ikke haft produktionen ved siden af udviklingsfolkene, så var væksten heller ikke kommet, siger Toke Foss.

Læs også: Deif efterlyser ingeniører

Deif søger da også lige nu op mod 20 nye medarbejdere i form af nye ingeniører og andre udviklingsfolk.

- Vi har øget antallet af medarbejdere i produktionen lidt det seneste år, men udvidelserne er mest sket på andre områder – udvikling, salg, produktchefer osv. Vores fremstillingsprocesser er ikke forfærdelig lønintensiv, så vi har kunnet lave effektiviseringer, siger Toke Foss.
Læs mere om: Deif
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078