23948sdkhjf

Massehyring: Fynske firmaer svømmer i ledige stillinger

De store danske robotfirmaer, primært i Odense, holder jobfest i øjeblikket. Der er stort behov for ingeniører og salgsfolk.

Universal Robots ligger forrest med 45 opslåede stillinger.

Mobile Industrial Robots, MIR, har også fart på søgningen. Virksomheden oplever høj vækst og søger lige nu 27 nye medarbejdere for at udnytte medvinden. Mange mindre robotfirmaer søger også nye medarbejdere. Mange af jobbene er slået op med den lille bemærkning: As soon as possible.

Universal Robots søger 45 nye medarbejdere. Det fordeler sig på 22 jobs i Odense, 11 i resten af Europa, 7 i USA og 3 i Japan og 1 i Kina. Omkring halvdelen af stillingerne er ingeniør-stillinger, mens den anden halvdel er salg og marketingjobs.

Mobile Industrial Robots søger 27 nye medarbejdere. Det fordeler sig på 16 i hovedkvarteret i Odense, 2 i resten af Europa, 5 i USA, 3 i Shanghai, Kina og 1 i Sydkorea.

On Robot, som udvikler robotgribere, søger 13 nye medarbejdere, hvoraf cirka halvdelen har arbejdssted i Danmark, enten i Odense eller i Aalborg. Resten fordeler sig blandt andet på Ungarn, Tyskland, Spanien, Japan og Kina.

Blue Ocean Robotics, der blandt andet producerer en desinfektionsrobot, søger lige nu 7 nye medarbejdere, heraf 4 i Odense, og tre salgsjobs ude i verden.

Nye jobs hos små robotfirmaer

Også en lang række mindre robotvirksomheder søger nye medarbejdere. Det gælder for eksempel  Lorenz Technology, som arbejder med droner, hvor der er 3 ledige jobs. 

Smooth Robotics, som arbejder med robotsvejsning, søger 2 nye medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093