23948sdkhjf

Har købt 1317 telemaster: Virksomhed satser dansk og rykker ind i Ørestaden

Den danske afdeling af den spanske teleinfrastrukturvirksomhed Cellnex Telecom rykker nu ind på en fashionabel adresse i hovedstaden.

508 kvadratmeter i Copenhagen Towers i Ørestad skal fremover danne rammen om den danske afdeling af selskabet, der rummer 25 ansatte.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Opkøb i 2020

Flytningen er en kulmination på et opkøb sidste år, hvor Cellnex Telecom købte i 1.317 mobilmaster af teleselskabet 3 for at få fat om det danske mobilmarked.

- Vi ser et stort potentiale for vores forretning i Danmark, hvor flere virksomheder og aktører i disse år går gennem nogle kæmpemæssige digitale omstruktureringsprocesser. Den udvikling kræver blandt andet sikre, private netværk, og her står vi som leverandør af digital infrastruktur stærkt i markedet, fortæller Morten Ekebjærg.

Virksomheden tjener penge ved eksempelvis at udleje netværksinfrastrukturen til mobiloperatører. Samtidig samarbejder Cellnex med private venue- og bygningsejere, som eksempelvis stadionejere og hospitaler, hvor Cellnex står for at sikre den digitale brugeroplevelse.  

Fakta: 

  • Siden 2015 har Cellnex Telecom investeret 37 milliarder euro i opkøb af digital infrastruktur i Europa.
  • Cellnex har hovedkontor i Barcelona, men forventer indenfor en kort årrække at drive i alt cirka 130.000 sites i 12 lande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078