23948sdkhjf

Targit vil vokse i Brasilien

Den nordjyske virksomhed er kommet med i Eksportrådets Vitus Vækst-program, som skal gøre dem ti en eksportsucces på 15 måneder.
En eksportsucces på 15 måneder.

Det er målet med Eksportrådets Vitus Vækst-program, som netop har optaget 10 virksomheder til projektets anden fase.

En af disse er Targit, som har en ambition om at bruge programmet til at blive en dominerende spiller inden for Business Intelligence-software i Brasilien.

- Vi mærker en stor interesse for vores produkt i Brasilien, og vores lokale distributør laver et fremragende stykke arbejde for at promovere TARGIT. Vi lavede en særlig salgsindsats under mit seneste besøg i landet, hvor vi indgik 2 strategiske samarbejdsaftaler. Disse aftaler har allerede genereret væsentlig forretning for TARGIT. Samtidig har begge aftaler et meget lovende potentiale, fortæller COO/Salgsdirektør hos TARGIT Flemming G. Madsen og fortsætter:

- Vi skal nu udbygge vores forretning, mens vi har momentum i markedet. Der er i øjeblikket dialog omkring opstart af eksport til flere af de sydamerikanske lande. Vi forventer, at succesen i Brasilien kan smitte af på disse markeder.

TARGIT har igennem en årrække arbejdet med eksport til mange lande i verden.

- Og det er gået fornuftigt, men vi trænger til at blive udfordret på vores go-to-market-model, forklarer Flemming Madsen, da han begrunder ønsket om at være med Vitus Vækst-programmet.

- Vi er tidligere gået meget praktisk til værks. Det vil vi gerne krydre med en mere teoretisk tilgang til et marked. Vi forventer at kunne udvikle vores go-to-market-model væsentligt for at få endnu større succes og udbredelse på det brasilianske marked. Metoderne forventer vi kan genbruges delvist på andre markeder og således få endnu større succes internationalt. Danmarks Eksportråd besidder åbenlyse erfaringer og kompetencer på området, og det ser vi frem til at få udbytte af, slutter han.

Læs mere om Vitus Vækst her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078