23948sdkhjf

Google har nu købt Motorola

Sidste sommers opkøb af Motorola Mobility er blevet godkendt af myndighederne, og handelen er dermed en realitet.
I august sidste år smed Google 64,5 mia. kr. på bordet for Motorolas mobiltelefon-aktiviteter. Motorola Mobility fortsætter som et selvstændigt selskab, men CEO Sanjay Jha fratræder sin stilling og erstattes af Dennis Woodside, der hidtil har været president for Google Americas.

- Jeg er glad for at kunne offentliggøre, at handelen er lukket. Motorola er en fantastisk amerikansk teknologivirksomhed med en mere end 80 år lang innovations-resultatliste. Det er en fremragende tid at befinde sig i mobilindustrien, og jeg er sikker på, at teamet hos Motorola vil kunne skabe næste generation af mobile apparater, der vil kunne forbedre livet i mange år fremover, siger Larry Page, CEO hos Google.

- Motorola opfandt bogstaveligt talt mobilindustrien med verdens første kommercielle mobiltelefon i 1983. 30 år senere er mobiltelefonerne centrum i en data-revolution, siger Dennis Woodside.

Til at drive Motorola Mobility har han håndplukket et ledelses-team med erfaring fra blandt andet Nokia, Amazon, Nvidia og Darpa.

Motorola Mobility vil fortsætte som licenshaver hos Google Android, som samtidig vil fortsætte som et åbent system.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093