23948sdkhjf

Producent af 3D-scannere sælger bid til kapitalfond

3Shape, der producerer 3D-scannere til tandlæger, har solgt 20 procent af selskabets aktier til investeringsfonden EQT.

Målet er at accelerere væksten de kommende år, og det kræver kapital udefra og en ny aktør i ejerkredsen.

Det oplyser 3Shape i en pressemeddelelse.      

Bestyrelsesformand i 3Shape, Jørgen Jensen, glæder sig over at få EQT ind i ejerkredsen. Ikke mindst fordi EQTs kompetencer og erfaring inden for internationalisering og håndtering af betydelig global vækst vil være med til at styrke 3Shapes position på verdensmarkedet de kommende år.

- Dette langsigtede partnerskab vil styrke 3Shape og hjælpe os med at levere på vores vision om fortsat at innovere og derved levere unikke digitale løsninger til den globale tandlægeindustri. Samtidig er investeringen fra en så solid investor som EQT med til at bekræfte styrken af 3Shapes forretningsmodel og selskabets meget spændende fremtid, siger Jørgen Jensen.

3Shapes CEO Jakob Just-Bomholt glæder sig også over, at EQT nu træder ind i ejerkredsen.

- EQT vil utvivlsomt kunne bidrage med viden og erfaring i forhold til 3Shapes fortsatte vækstrejse. Vores ambitioner er tårnhøje. Vi vil fortsat være verdens førende indenfor innovation af digital tandpleje. Allerede i dag anvendes vores scannere til mere end én million patientscanninger om måneden, og dette tal vil stige markant fremadrettet, siger Jakob Just-Bomholt.

3Shape er baseret i København og har i dag mere end 1.900 ansatte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095