23948sdkhjf

Data Respons og TechPeople indgår strategisk samarbejdsaftale

Med en strategisk samarbejdsaftale slår de to selskaber deres konsulentafdelinger sammen i Herlev og styrker derved de samlede kompetencer og tilbud inden for embedded udvikling.
Data Respons og TechPeople forener kræfterne inden for konsulent- og projektydelser på Sjælland. Fremover markedsføres alle konsulent- og projektydelser under TechPeople-navnet og ledes af Kim Fahrenholtz, grundlæggeren af TechPeople.

- Vores kunder har behov for en dedikeret medspiller inden for konsulent- og udviklingsydelser, og gennem samarbejdet med Data Respons vil TechPeople kunne tilbyde markedets bedste udbud af specialister samt en kompetent og moden projektafdeling. Det strategiske samarbejde betyder samtidig, at TechPeoples kunder får adgang til Data Respons’ omfattende udvalg af teknologiprodukter, siger Kim Fahrenholtz.

- Vi er meget tilfredse med at indgå et strategisk samarbejde med TechPeople og på den måde styrke vores tilbud i markedet. Sammen står vi stærkere og mere dedikerede, og nu bliver TechPeople et af de ledende konsulent- og udviklingshuse inden for embedded udvikling på Sjælland, siger Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078