23948sdkhjf

Efter opkøb: BB Electronics fortsætter i eget navn

Mandag har den norske EMS-gigant Kitron annonceret, at de køber horsens-virksomheden BB Electronics. Men selvom BB Electronics kommer under norske vinger nu, fortsætter virksomheden i eget navn.

Det kom frem på en telekonference tirsdag formiddag afholdt af Kitrons CEO Peter Nilsson.

Desuden kunne Peter Nilsson kunne også oplyse, at ledelsen i BB Electronics også fortsætter i virksomheden. 

Hurtig proces

Salgsprocessen har været en hurtig en af slagsen, oplyser Kitrons CEO. Processen blev påbegyndt i slutningen af september/starten af oktober, og i følge Nilsson har processen været god og konstruktiv.

- Vi har besøgt de danske faciliteter, og vi kunne lide, hvad vi så. Fabrikken er veldrevet og højt automatiseret. Vi er et godt match, siger han. 

Nilsson understreger, at købet af BB Electronics alene handler om at styrke Kitron-koncernen og skaffe sig nye markedsandele. Han kalder BB Electronics "porten til Danmark", idet at Kitron nu får aktiviteter på dansk jord. Desuden er BB Electronics fabrik i Tjekkiet nu den første aktivitet i det land for Kitron.

Desuden er opkøbt af Horsens-virksomheden vejen til det indiske marked for Kitron, fordi BB Electronics er ved at etablere et automationscenter i Indien for at satse yderligere på det segment.

Hurtig integration

Planen er at lave en hurtig integration af BB Electronics i Kitron-koncerne allerede fra januar 2022, når myndighederne har godkendt handlen.

Årsagen til den hurtige transaktion skyldes, at Kitron gerne vil have det nye medlem af familien ind, så virksomheden kan indgå i et fuldt 2022-regnskab. 

Electronic Supply arbejder på at få en kommentar fra CEO i BB Electronics Carsten Christensen.

Opdateres…

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531