23948sdkhjf

Handlen er gået igennem - Kitron ejer nu BB Electronics

Så er handlen gået igennem. Den norske EMS-gigant Kitron ejer nu officielt BB Electronics.

Købsprisen er tidligere oplyst til at være 600 millioner danske kroner. Overtagelsen gælder samtlige aktiviteter i BB Electronics, inklusive de udenlandske fabrikker. 

- Denne transaktion passer perfekt til Kitrons vækststrategi. BB Electronics er en profitabel virksomhed, som tilføjer attraktive geografier til Kitron-gruppen og forventes at skabe betydelig værdi for Kitrons aktionærer. Dets veldrevne aktiviteter vil fortsætte med få ændringer, men vi vil straks identificere potentielle omkostningsbesparelser ved at koordinere indkøb, siger Peter Nilsson, CEO for Kitron i en pressemeddelelse.

BB Electronics vil blive konsolideret i Kitrons finansielle rapportering fra januar 2022, men aktiviteterne i Danmark og i resten af verden fortsætter under navnet BB Electronics.

Fakta om BB Electronics:

  • BB Electronic er stiftet i 1975 og har base i Horsens.
  • Holdingselskabet, der ejer BB Electronics, har i regnskabsåret 2021 en omsætning på omkring 1 milliard kroner og cirka 750 ansatte.
  • BB Electronics leverer til kunder inden for industri, telecom og medico. 

I forbindelse med offentliggørelsen af handlen sagde CEO Carsten Christensen;

- Vi synes, matchet med Kitron er fantastisk og giver BB Electronics en endnu stærkere platform, herunder en tilstedeværelse i Nordamerika, hvor der er stor efterspørgsel fra vores eksisterende kunder. Vi ser frem til at udleve vores vækststrategi under Kitrons paraply.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093