23948sdkhjf

BB-direktør efter opkøb: - Vi er tilfredse

- Det er en god dag.

Så kort opsummerer direktør i BB Electronics Carstens Christensen salget til Kitron, som blev annonceret mandag aften.

- Det bliver spændende. Det har været en fin proces, og Kitron har ageret uhyre professionelt i hele processen, fortæller han i et interview med Electronic Supply.

Han har brugt dagen på at informere alle BB Electronics 750 ansatte fordelt i Horsens, Tjekkiet og Kina.

- Vi har ikke kunne sige noget før, handlen blev endelig mandag. Så nu har vi fået fortalt alle, at vi er solgt og ikke mindst hvorfor, og jeg fornemmer, at vores ansatte er glade og trygge i, at vi fortsætter uforandret, siger Carsten Christensen.

Han fortsætter:

- Der kommer til at være nogle klare synergier i at slå os sammen med Kitron, og det tilkendegiver medarbejderne ligeledes  og har taget imod med stor begejstring, siger han.

Fortsætter i eget navn

Han fortæller, at virksomheden fortsætter i eget navn, og at han også bliver siddende som administrerende direktør i BB Electronics. Desuden indtræder han i Kitrons ledelse, fortæller han.

- BB Electronics fortsætter stort set uforandret. Integrationen af de to virksomheder kommer til at være på sourcingsiden, hvorvi fremover får en væsentlig større buying power. Desuden får vi adgang til flere produktions lokationer, siger han og fortsætter:

- BB og Kitron kommer til at supplere hinanden rigtig godt med de geografiske lokationer vi hver især har. Det medfører at vi kan udvide vores services til vores kunder globalt, siger han.

Det har nemlig sine fordele at få produktioner rundt omkring i verden, siger han.

- Med den aktuelle forsyningskrise og deraf følgende logistiske udfordringer er der kommet et stærkt fokus og ønske fra kunderne om, at produktionen skal ligge tættere på deres marked, siger han.

Handlen skal endelig godkendes af myndighederne, men Kitron og BB Electronics regner med at kunne forene kræfterne officielt i januar 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125