23948sdkhjf

Ejere skyder nye penge i AM3D

Lydspecialisten har endnu til gode at fremvise det første regnskab med plus på bundlinjen oven på et nyt underskud i 2011.
AM3D, som specialiserer sig i 3D-lyd, får nu tilført 10 mio. kr. fra selskabets ejer, Nordjyske Holding.

Lydspecialisten har siden 2007 tabt mere end 30 mio. kr. og med et minus på 6,3 mio. kr. i 2011-regnskabet, har AM3D endnu til gode at fremvise det første regnskab med overskud.

Det får dog ikke bestyrelsesformand Peter Anders Petersen – som selv sidder i direktionen hos Nordjyske Holding – til at ryste på hånden.

- Den vigtigste opgave for os er at forsætte den udvikling, vi har, og få skabt en lønsom drift. Der er investeret i virksomheden i mange år, siger han til Børsen og fortsætter:

- AM3D er den eneste virksomhed i verden, der har fået 3d-lyd installeret i militære installationer, og det giver os en unik position i markedet.

Kører planen hjem
Bestyrelsesformanden nævner både forsvarsindustrien og smartphone-producenter som nuværende og potentielle kunder, der kan få glæde af AM3D’s teknologi.

Han understreger, at man er tæt på at lande aftaler med endnu flere kunder samt at der ikke er planer om at svinge sparekniven på trods af de sidste års regnskaber med underskud.

- Selskabet har en robust ejer, og det er helt klart planen, at vi kører det hjem, siger Peter Anders Petersen til Børsen.
Læs mere om: AM3D
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094