23948sdkhjf

Dantax lider fortsat under brændstofpriser

Nettoomsætningen er steget i forhold til sidste år, men ejerskabet af Nordic Air koster stadig Dantax penge på bundlinjen.
Nettoomsætningen er steget fra 53,2 mio. kr. i de tre første måneder af sidste regnskabsår til 58,6 mio. kr. i den tilsvarende periode i indeværende regnskabsår.

Alligevel fastholder Dantax en forventning om ”et mindre underskud” for året som helhed, hvilket især skyldes en negativ udvikling i flyaktiviteterne.

- Nordic Air A/S samt dette selskabs 100 % ejede datterselskab North Flying A/S har for perioden realiseret et samlet underskud på 2,9 mio. kr. mod et overskud på 0,7 mio. kr. i samme periode forrige år. Resultatet er fortsat negativt påvirket af kraftigt stigende brændstofpriser, skriver ledelsen i Dantax, hvis andel af underskuddet udgør 1,5 mio. kr. efter skat.

Til gengæld kan Dantax glæde sig over, at der har været fremgang i såvel omsætning som indtjening for radio- og tv-delen af virksomheden.

Dantax kom ud af regnskabsårets tredje kvartal med et underskud på 0,6 mio. kr. mod et overskud på 0,4 mio. kr. forrige år.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111