23948sdkhjf

Ny direktør skal booste væksten i Ektos

Specialisterne hos Ektos Testing & Reliability Services A/S har fået ny direktør.

Efter tre år som afdelingsleder for virksomhedens testfaciliteter i Struer får Henrik Brosbøl nu titel af managing director for selskabet.

- Jeg ser frem til min nye rolle i EKTOS Testing & Reliability Services A/S, hvor jeg overtager ansvaret fra Niels Martin Jørgensen, siger Henrik Brosbøl.

Niels Martin Jørgensen, der var med til at stifte Ektos gruppen i 2007, vil fortsat være bestyrelsesformand for selskabet.

- Timingen er gunstig, idet begge vores testlaboratorier er fuldt funktionsdygtige efter flytningen af laboratoriet i Sydhavnen til Hvidovre. Derudover har vi netop fået fornyet alle vores CE, FCC og VCCI akkrediteringer. Dermed er vores set-up gearet til vores vækststrategi, fortæller Henrik Brosbøl.

Om Ektos gruppen:

Etableret i 2007 af Jesper Holst og Niels Martin Jørgensen i Viborg

Et datterselskab med hardware- og softwareudvikling etableres i 2009 i Kharkiv, Ukraine.

I 2017 overtog Ektos SP Denmarks testcenter i København

Ektos overtog i 2018 B&O's tidligere testfaciliteter i Struer og er nu en vigtig samarbejdspartner i Sound Hub Denmark.

Skal øge kendskabet

Ektos Testing & Reliability Services A/S driver to DANAK- og FCC-akkrediterede testlaboratorier i Danmark og er i hastig vækst.

I de kommende år vil virksomheden investere i øget kapacitet og omfang af akkrediterede og ikke-akkrediterede tjenester inden for områderne EMC, radio, klima, vibration og sikkerhedstest af elektroniske og elektriske enheder.

- Fokus i den kommende periode bliver at øge kendskabet til EKTOS Testing & Reliability Services, og hvordan vi kan hjælpe kunderne med akkrediterede afprøvninger. Netop de akkrediterede prøvninger er en vigtig bestanddel i EKTOS-koncernens samlede vækststrategi. EKTOS Testing & Reliability Services har en række forskellige kunder, og vi vil satse på at udvikle yderligere strategiske kundesamarbejder, siger Henrik Brosbøl.

Udover fokus på tests i Ektos Testing & Reliability Services A/S, så råder Ektos Gruppen også over en udviklingsafdeling, samt produktionsselskabet TECHTO Electronics i Ukraine. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109