23948sdkhjf

DESITEK skifter ud i ledelsen

Medstifter og direktør Ernst Boye Nielsen går på pension ved udgangen af denne måned.
Når Ernst Boye Nielsen, som i november 1988 var med til at stifte DESITEK sammen med det tyske firma DEHN, går på pension 30. juni, medfører det en rokade i ledelsen.

Ledelsen af DESITEK bliver således fra 1. juli overtaget af de to ingeniører Steen Jep Emming og Kim H. Hafjall, der begge er mangeårige medarbejdere i DESITEK.

Fra tre til 17 medarbejdere
Steen J. Emming, som er uddannet ing. fra Odense Teknikum i 1988, har været med fra stiftelsen af DESITEK og har i mange år haft ansvaret for økonomi og logistik.
Kim H. Hafjall, ing. fra Odense Teknikum i 1989, har været ansat i firmaet siden 1995, og har haft ansvar som salgschef siden år 2000.

Fra tre medarbejdere ved stiftelsen i 1988, har DESITEK udviklet sig til en anerkendt handels- og ingeniørvirksomhed, med 17 medarbejdere, med speciale i beskyttelse mod lyn- og overspændingsskader, samt sikkerhed generelt for elforsyning og personer der arbejder med el-anlæg.

Aktiv skribent
Ernst Boye Nielsen, der er fyldt 65 år i foråret, har gennem årene skrevet en del artikler om el-sikkerhed, været medforfatter til afsnit i EL-STÅBI, samt deltaget i standardiseringsarbejde i DS.

Han har arbejdet i mange år i den el-tekniske faggruppe IDA ELTEKNIK’s bestyrelse, hvor det også er blevet til en del indlæg ved tekniske seminarer og temadage.

Interessen for el-tekniske normer og bekendtgørelser har været stor, og det er blevet til både oversættelser og fortolkninger til gavn for el-branchen. Han har især arbejdet for afskaffelse af separate edb jordelektroder og promovering af brug af armering i fundamenter som jordelektroder. Mange kurser og gæsteforelæsninger på tekniske skoler og universiteter er det også blevet til gennem årene.

Ud over det el-tekniske, har Ernst Boye Nielsen været Rotarianer siden 1992 samt medlem af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelse siden 1996.

Fejres med reception
Ernst Boye Nielsen slipper ikke arbejdet helt, men fortsætter nogle år endnu med konsulent- og bestyrelsesarbejde samt som underviser og foredragsholder om lyn, lynbeskyttelse og sikkerhed i elektriske anlæg og installationer.

Direktørskiftet bliver fejret med en reception i DESITEK’s eget domicil på adressen; Sunekær 8, 5471 Søndersø Fyn, torsdag d. 21. juni fra Kl. 13.00 til 16.00. Alle kunder, forretningsforbindelser samt andre med tilknytning til DESITEK er velkomne!


Fra venstre: Kim H. Hafjall, Steen Jep Emming og Ernst Boye Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062