23948sdkhjf

Dansk simulator-teknologi solgt til Portugal

Odense-virksomheden IFAD TS og samarbejdspartneren Arenalogic har vundet en kontrakt med det portugisiske flyvevåben og skal levere et komplet F-16 simulator træningscenter.

- Det er en vigtig kontrakt for os. Vi ser meget frem til samarbejdet med det portugisiske luftvåben, siger Benny Graff Mortensen, CEO for IFAD i en pressemeddelelse.

IFAD har udviklet simulatorsystemet DART (Deployable Affordable Readiness Trainer), som i flere år har været i brug i det danske flyvevåben.

Ifølge kontrakten skal IFAD levere systemet til Portugal i løbet af fjerde kvartal i år og en periode af 2023 støtte og udvikle systemet sammen med det portugisiske flyvevåben (PRTAF).

- Vi er forpligtet til at vedligeholde vores teknologi og ekspertise til gavn for vores militære brugere, og vi er overbeviste om, at vi vil opfylde PRTAF's behov for et banebrydende F-16 simulatortræningssystem, siger Benny Graff Mortensen.

Træningscentret i Portugal kommer til at bestå af fire fuldt udstyrede F-16 cockpits, to instruktør-systemer og alt i radiokommunikation, hjelme, skærme og software.

Læs mere om: IFAD
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109