23948sdkhjf

IoT-virksomhed går konkurs

Smart Home-udvikleren og leverandøren Logic Group er begæret konkurs.

Sø- og Handelsrettens skifteret i København tog Brøndby-virksomheden under konkursbehandling sidste tirsdag efter, at virksomhedens ledelse selv havde indgivet begæringen.

Logic Group havde ambitioner om at blive en af landets førende udviklere og leverandører af Z-Wave baserede produkter på markedet for smart home, bygningsautomatik og alarmsystemer.

Virksomheden udviklede produkter under eget navn og fungerede som konsulent for andre virksomheder i samme branche. Virksomheden beskæftigede ved konkursbegæringen 11 medarbejdere med udgangspunkt fra Vallensbækvej i Brøndby.

Logic Group:

  • I det seneste offentliggjorte regnskab for 2020 ses et samlet resultat efter skat på -3,3 millioner kroner, mens resultatet for 2019 var -4,3 millioner kroner.
  • Logic Group gik ind i 2021 med en egenkapital på 3,5 millioner kroner og samlede gældsposter for 5,4 millioner kroner.
  • Der er ikke offentliggjort et regnskab for 2021.

- Der er tale om en klassisk konkurs i den forstand, at selskabet simpelthen løb tør for likviditet, fortæller Bo Christensen, advokat og kurator fra Horten Advokatpartnerselskab, der arbejder med sagen.

- Logic Group havde faktisk lavet en turnaround og vist, at de kunne skabe en forretning, men i den sidste ende var gælden for stor, og de indgav selv konkursbegæringen, fortæller Bo Christensen.

Forhandlinger er i gang

Der er endnu ikke fuldt overblik over kreditorerne i boet, hvor der også er flere debitorer.

Men der er sunde dele af virksomheden, der kan arbejdes videre med.

- Vi er netop nu i gang med at se, om vi kan sælge hele virksomheden. Der er forhandlinger i gang, siger Bo Christensen, der arbejder under et vist tidspres for at kunne få medarbejderne med over i en mulig ny virksomhedskonstellation.

- Medarbejderne blev i første omgang suspenderet i 14 dage, men i forbindelse med månedsskiftet, så måtte jeg opsige dem. Det betyder, at vi har en lille uge, før de er fritstillede, forklarer Bo Christensen.

Logic Group A/S, nu kaldet LG 21.02.2022 A/S, var ejet af Nordica Private Equity A/S, Nordica Capital Partner A/S, MAD Invest ApS, Cigol Holding ApS og Lytken Invest Aps.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078