23948sdkhjf

Cobham offentliggør købstilbud på Thrane & Thrane

Ifølge en fondsbørsmeddelelse har den britiske koncern nu formelt budt på en fuld overtagelse af Thrane & Thrane.
Cobham plc har i dag offentliggjort, at de har modtaget gyldige accepter af købstilbuddet til aktionærerne i Thrane & Thrane A/S for mere end 90 procent af den samlede aktiekapital, og at de har opnået de fornødne godkendelser fra konkurrencemyndigheder til at gennemføre købet.

Det skriver Thrane & Thrane i en fondsbørsmeddelelse, hvor man oplyser, at gennemførelse og afregning af købstilbuddet forventes at finde sted den 22. juni 2012.

Baggrund
Den 19. april 2012 offentliggjorde Cobham et tilbudsdokument vedrørende et frivilligt, anbefalet, offentligt købstilbud til aktionærerne i Thrane & Thrane A/S om køb af alle aktier mod et kontant vederlag på DKK 420 pr. aktie. Købstilbuddet omfattede også warrants. Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 20 af 19. april 2012.

Efter drøftelser mellem Cobham og bestyrelsen for Thrane & Thrane hævede Cobham den kontante tilbudskurs til DKK 435 pr. aktie som angivet i tillægget til tilbudsdokumentet dateret 3. maj 2012. Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 1 af 3. maj 2012.

I sin redegørelse af 3. maj 2012 anbefalede bestyrelsen i Thrane & Thrane aktionærerne at acceptere købstilbuddet. Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 2 af 3. maj 2012.

Tvangsindløsning og afnotering
Cobham har meddelt, at der snarest muligt og i overensstemmelse med bestemmelserne herom i Selskabsloven og tilbudsdokumentet vil ske tvangsindløsning af de resterende aktionærer i Thrane & Thrane A/S. Det er endvidere planen at afnotere Thrane & Thrane fra NASDAQ OMX Copenhagen A/S ved udgangen af juli 2012.

Thrane & Thranes bestyrelse har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling fredag den 29. juni 2012, jf. selskabsmeddelelse nr. 6 af 7. juni 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079