23948sdkhjf

Sam-System lander færøsk ordre

Sam-System a/s skal levere legalt digitalt måleudstyr til Olieselskabet EFFO’s tankvogne på Færøerne.
Systemet SAM Stand Alone, der er solgt til EFFO, er Sam-Systems senest udviklede løsning indenfor legalt måleudstyr til tankvogne.

Adm. direktør Peter Rødkjær forklarer, at SAM Stand Alone – som det første på markedet – er udviklet som en komplet enhed med en terminal i såvel målerskabet som i førerhuset.

At Sam-System kunne levere en samlet OTC (On Truck Computer) løsning, var bare en af årsagerne til, at EFFO valgte SAM Stand Alone.En anden årsag var det innovative i, at de to displays arbejder synkront, hvilket sikrer, at chaufføren har alle nødvendige informationer om kunden, leveringssted, mængde, produkt etc., uanset om chaufføren står ude ved målerskabet eller sidder i førerhuset.

- Systemet giver til enhver tid chaufføren det fulde overblik over samtlige produkter og mængder, der aktuelt er på tankvognen, ligesom løsningen indeholder en samlet rumstyring fra depot til levering. SAM Stand Alone gør det samtidigt mere sikkert at være chauffør, idet systemet samler mange af de funktioner, chaufføren allerede bruger i dag, såsom leveranceinformationer, GPS, bak- og side kamera på én og samme skærm i førerhuset. Hvor det hidtil har været nødvendigt for chaufføren at have op til 3 skærme, behøver chaufføren nu blot én skærm i førerhuset, siger Peter Rødkjær.

Stort knowhow indenfor MID og ATEX
Sam-System er certificeret iht. ISO 9001:2008 samt ATEX 94/9/EC, hvilket gør det muligt at udvikle, producere og sælge klassificerede og komplekse elektriske løsninger til olieindustrien.

SAM Stand Alone leveres iht. gældende regulativer indenfor MID og ATEX, og er udviklet og produceret på Sam-System’s fabrik i Silkeborg.

Sam-System har i mere end 30 år leveret systemløsninger til olieindustrien, med hovedvægt på On Truck Computer. Sam-System’s kunder er nationale og internationale olieselskaber, oliedepoter, tankvognsproducenter, speditionsvirksomheder etc. Derudover leverer Sam-System også systemløsninger til andre brancher, heriblandt til mejeriindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078