23948sdkhjf

Hun bliver ny CEO for fusionsselskab

Greenmind A/S, der er opstået via fusionen mellem Blue City og Greenmind Aps, får ny CEO.

Det fortæller Blue City i en pressemeddelelse.

Tina Høgsted Svanberg tiltræder som ny CEO på fredag. Den nye direktør kommer fra ledende positioner i Coop og senest som del af direktionen i Kopenhagen Fur.

- Jeg glæder mig meget til at stifte bekendtskab med et for mig nyt forretningsområde og møde nye kolleger. Visionen om genanvendelse af elektronik og et mere bæredygtigt forbrug er fremtidssynet og i sin start i Danmark. Jeg ser frem til at bidrage til vækst gennem bæredygtighed og stor fokus på ESG, siger Tina Høgsted Svanberg, der er uddannet advokat og har erfaring med til at drive processer og mennesker i samme retning.

Blue City opkøbte i december 2021 konkurrenten Greenmind ApS. Begge selskaber opererer indenfor køb, salg og reparation af genanvendt elektronik. Greenmind A/S, som bliver det nye fusionerede selskabs navn, består i dag af 16 butikker og en online forretning. 

Med gennemført fusion, ny strategi, nye vækstmål og en øget fokus på genanvendelse af forbrugerelektronik og en deraf reduceret klimabelastning er det et naturligt tidspunkt at skifte direktør for selskaberne under fusion af Greenmind og Blue City A/S, mener Morten Mathiesen.

- Afgående Direktør Mikkel Fruergaard har været en stærk drivende kraft i struktureringen af Blue City og senest opkøbet af Greenmind ApS. Nu skal selskabet videre og til næste fase i rejsen, der har vi brug for andre kompetencer – og derfor sker skiftet lige nu, hvor et nyt hold skal sættes. Herefter går jagten på en ny CFO og en ny CMO, så der varsles nye spændende tider for os alle – hvor fokus er på, hvor vi skal hen og ikke hvor vi kommer fra, siger Morten Mathiesen, der afslører, at den nye direktør har stået på ønskesedlen i en længere periode.

- Nogle gange er der langt tilløb til et samarbejde, andre gange meget kort. I forhold til Tina, så har jeg egentligt jagtet hende og søgt at få hende ombord siden vores veje krydses for nogle år tilbage på en bestyrelsesuddannelse i Frankrig. Men det var åbenbart først nu, at tiden var rigtig. Af samme årsager, så glæder jeg mig meget til rejsen sammen med Tina og ikke mindst at sikre den ballast og fremsynethed – kombineret med et stærkt eksekveringsgen – som jeg synes kendetegner hende, siger Morten Mathiesen.

Selskabet beskæftiger omkring 250 medarbejdere og forventer en omsætning på cirka 300 millioner i indeværende regnskabsår og et pænt positivt driftsresultat efter det horrible oprydnings- og Corona-regnskabsår 2020/21.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062