23948sdkhjf

Elektronik-kæde opkøber konkurrent: Det her er drømmescenariet for os

Blue City, der er en af landets største aktører på genbrugselektronik-scenen, ruster op med et opkøb af konkurrenten GreenMind.

De to butikker kører efter mere eller mindre samme koncept. Der bliver solgt brugt elektronik som telefoner og computere, men produkterne er i ordentligt stand og der er reklamationsret på dem.

Med opkøbet kommer kæden til at have samlet 16 butikker samt webshops i Danmark og Sverige.

- Vi er stolte af - og glade for den indgåede aftale, som samler os i fælles stærk enhed. Med opkøbet har vi skabt fundamentet, der skal til for at opfylde vores store ambitioner om et mere bæredygtigt samfund, og samtidigt er dette også et vigtigt skridt på vej mod at nå vores vækstmål, udtaler Mikkel Fruergaard, CEO i Blue City.

Greenmind kommer til at fortsætte under eget navn, og den hidtidige ledelse kommer også til at fortsætte.

- Vi møder i stigende grad forbrugere, som har et ønske om at handle mere bæredygtigt – hvad end det er reparation af et produkt man er glad for, eller det at handle genanvendt elektronik. Det her er drømmescenariet for os, og vi kommer sammen til at sætte et kæmpemæssigt positivt miljøaftryk indenfor området. Vores bæredygtige produkter er allerede af høj kvalitet og tilbydes til fordelagtige priser, men for at sætte endnu mere skub i bevægelsen mod klima-rigtige valg, kommer vi nu til at tilbyde 3 års garanti. Dermed tilbyder vi nu en samlet pakke som ingen andre gør og derfor er ambitionen at få endnu flere til at tænke bæredygtigt, siger Jakob Højland, direktør i GreenMind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094