23948sdkhjf

Vild vækst fortsætter hos Lodam

Overskuddet blev mere end fordoblet på bare et enkelt år hos Sønderborg-virksomheden, som dermed fortsætter de seneste års vækst.
Væksten fortsætter hos Lodam electronics a/s, som kom ud af 2011 med en bruttofortjeneste på 71,4 mio. kr. svarende til en stigning på over 76 procent i forhold til det forrige regnskabsår.

Fremgangen smittede af på bundlinjen, hvor resultatet efter skat tog et hop fra 10 mio. kr. i 2010 til 26,7 mio. kr. sidste år.

Lodam electronics beskæftigede i gennemsnit 53 medarbejdere i 2011, hvilket betyder, at den samlede medarbejderstyrke er mere end fordoblet på bare fem år.

- Det er altid en kombination af at være heldig og dygtig. Vi har været heldige at komme ind i et marked og med nogle kunder, der oplever vækst. Siden 1998 har vi grundlæggende arbejde med energieffektivitet og energioptimering, som er et område, der har fået enormt meget politisk fokus de seneste år, sagde adm. direktør Kristian Strand i efteråret, da Electronic Supply spurgte ind til årsagerne bag de flotte resultater.

Hele interviewet med Lodam-direktøren kan læses her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113