23948sdkhjf

Børsbaby indstiller tidligere Microsoft-chef til en plads i bestyrelsen

Mens den danske høreapparatproducent Audientes og deres samarbejdspartnere netop nu kæmper om markedsandele i Indien, vil bestyrelsen her hjemme tilføre ny viden og kommerciel erfaring til bestyrelsen.

Som optakt til virksomhedens generalforsamling 21. april, indstiller bestyrelsen, at Frank Vium skal erstatte Elsebeth Finnick, der forlader posten.

- Vi er ekstremt glade for, at Frank har takket ja til nomineringen til vores bestyrelse. Med hans mange årige kommercielle erfaring i toplederroller i virksomheder som Microsoft, Nokia og IBM, der dækker markeder fra USA til Kina og udviklingslande, har han den ekspertise, der er brug for til yderligere at udvikle Audientes forretning, siger Povl-André Bendz, formand for bestyrelsen hos Audientes.

Bestyrelsesformanden takker i samme ombæring Elsebeth Finnick for hendes engagement og dedikation. 

- Efter at have været involveret i Audientes i mange år, indledningsvist som mentor og senest som bestyrelsesmedlem, en rolle hun tiltrådte før virksomhedens IPO i 2020, har vi sat pris på og fået fordel af hendes mangeårige erfaring og unikke indsigt fra alverdens markeder, siger Povl-André Bendz.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094