23948sdkhjf

Han bliver ny bestyrelsesformand for Terma

Terma har udpeget efterfølgeren for bestyrelsesformand Flemming Tomdrup, der træder tilbage efter 14 år i bestyrelsen.

Ny på posten bliver Carsten Dilling, der har siddet i bestyrelsen i de seneste fem år, fortæller Terma i en meddelelse.

- Det er en stor ære at tage over efter Flemming Tomdrup, og jeg ser meget frem til opgaven. Terma har gennemgået en stor transformation i de seneste år og er i dag en af Danmarks vigtigste high-tech-virksomheder, siger Carsten Dilling, der også er formand for SAS AB, NNIT A/S, MT Højgaard A/S and Icotera A/S.

Afgående bestyrelsesformand Flemming Tomdrup siger;

- Det har været en fornøjelse at sidde i Termas bestyrelse. Jeg er stolt af det arbejde og de resultater, vi har opnået. Vi har oplevet stor vækst, ikke mindst med rekordresultatet i 20/21. Virksomheden har undergået en stor og vigtig transformation, hvor både forretning og arbejdsgange har fået et boost, og jeg er glad for at være i stand til at aflevere et Terma i topform, siger Flemming Tomdrup, der også takker bestyrelsen, ledelsen og alle medarbejderne for deres indsats og det gode samarbejde.

Carsten Dilling vil overtage formandsposten på generalforsamlingen den 25. maj. I forbindelse får Carsten Dilling også Flemming Tomdrups plads i bestyrelsen for Thomas B. Thriges fond, der ejer Terma.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078