23948sdkhjf

Overskydende aktier i Thrane & Thrane tvangsindløses

Lockman Electronic Holdings Ltd. anmoder nu den sidste gruppe af aktionærer i Thrane & Thrane A/S om at overdrage deres aktier i selskabet.
Lockman Electronic Holdings Ltd. – som ejer 92,4 procent af de samlede aktier og stemmerettigheder i Thrane & Thrane A/S – anmoder nu de resterende aktionærer om at overdrage deres aktier i selskabet.

Anmodningen sker med henvisning til selskabslovens §§ 70-72.

- Aktierne overdrages til Lockman Electronic Holdings Ltd. for DKK 435 pr. aktie à nominelt DKK 20, og afregningen sker kontant. Mæglergebyrer og/eller andre omkostninger i forbindelse med aktionærernes salg af deres aktier skal afholdes af de pågældende aktionærer, og disse gebyrer og omkostninger er Lockman Electronic Holdings Ltd. uvedkommende. Den tilbudte kurs svarer til den kurs, som Lockman Electronic Holdings Ltd. har betalt til de aktionærer, der har accepteret det frivillige anbefalede købstilbud. Alle aktier, der overdrages til Lockman Electronic Holdings Ltd. i henhold til denne meddelelse, skal være frie og ubehæftede i enhver henseende, skriver Lockman Electronic Holdings Ltd. i en meddelelse.

I samme meddelelse blåstempler Thrane & Thrane-bestyrelsen overdragelsen:

- Indløsningen af minoritetsaktionærerne, som nu iværksættes af Lockman Electronic Holdings Ltd., sker på samme vilkår, inklusive samme pris per aktie i Thrane & Thrane A/S, som Lockman Electronic Holdings Ltd. tilbød under det gennemførte frivillige anbefalede købstilbud, som blev accepteret af aktionærer, der repræsenterede omtrent 68,3 % den samlede aktiekapital i Thrane & Thrane A/S. Lockman Electronic Holdings Ltd. ejede på tidspunktet for fremsættelsen af købstilbuddet 25,6 % af aktierne i Thrane & Thrane A/S, hvilke aktier alle var erhvervet til en kurs, der ikke oversteg tilbudskursen. Vilkårene for tvangsindløsningen iværksat af Lockman Electronic Holdings Ltd. er derfor efter bestyrelsens opfattelse i overensstemmelse med sædvanlig praksis for tvangsindløsning af minoritetsaktionærers aktier efter gennemførelse af overtagelsestilbud for aktier i andre danske børsnoterede selskaber, lyder det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093