23948sdkhjf

Nyt netværk vil styrke din strategiske indkøbsfunktion

Organisationen Danish Export Association barsler med et nyt netværk, der sigter på at hjælpe indkøbsansvarlige med at tænke strategisk og langsigtet. 

Det fortæller organisationen i en pressemeddelelse.

Skal eksportvirksomheder skabe vækst, har den indkøbsansvarlige en vigtig rolle. For der skal skaffes varer hjem, så salgsarbejdet ikke går i stå og samtidig skal der tænkes langsigtet.

- Lige nu handler det om at skaffe varer hjem, så virksomhederne kan producere det, de sælger. Men vil de skabe større værdi for deres virksomhed, er det nu, de også skal tænke langsigtet. For eksempel har mange virksomheder kun én leverandør på forskellige typer af råvarer, og her kan indkøberen risikominimere ved at implementere flere leverandører, siger Dan Rohde, der er Head of Procurement & Logistics i Danish Export Association.

Nyt netværk:

  • Der er opstartsmøde for det nye netværk for indkøbsansvarlige hos Danish Export Association 18. maj 2022.

Kilde: Danishexport.dk

- På kort sigt sikrer man et forbedret vareflow, og på lang sigt står virksomheden stærkere, når den skal forhandle priser og betingelser, siger Dan Rohde.

Dan Rohde har mange års erfaring med at hjælpe store små og mellemstore virksomheder med at optimere deres strategiske indkøbsfunktion, og han vil givemedlemmerne i netværket viden og konkrete værktøjer samt relevante kontakter og et stærk netværk.

Dermed klædes medlemmerne på til at udvikle, gå nye veje og kunne tænke både kort- og langsigtet. Så er de klar til at vinde, når købers marked vender tilbage.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.206