23948sdkhjf

Lemvigh-Müller styrker samarbejde med ABB

Samtidig indgår virksomheden en samarbejdsaftale med ABB Robotics.
Lemvigh-Müller har gennem det sidste år arbejdet på at styrke konkurrenceevnen, robot automationssortimentet og om nødvendigt leverandørgrundlaget med henblik på en endnu bredere og stærkere markedstilgang til gavn for vores kunder og Lemvigh-Müller.

- Vi ser det udvidede strategiske samarbejde som en mulighed for at komplementere vores kompetencer. Det udvidede samarbejde med ABB vil skabe større synlighed i markedet for begge parter, og gennem ABB’s robotter vil Lemvigh-Müller få mulighed for at sælge flere komplementære produkter. Der er således tale om en aftale til gensidig fordel, siger John Winther, markeds- og kompetencedirektør i Lemvigh-Müller

På robotsiden er målet endvidere, at Lemvigh-Müller vil sikre en øget mængde leads, som realiseres gennem ABB’s eksisterende partnernetværk.

- Vi vil sikre vores kunder adgang til robotter og de absolut bedste og mest effektive automationsløsninger. Derfor supplerer vi nu Lemvigh-Müllers produkt- og leverandørportefølje med produkter fra ABB, som er markedets absolut førende på robotter. Dermed sikrer vi vores kunder muligheden for adgangen til endnu et anerkendt produkt, som af mange slutkunder, maskinbyggere og automationshuse anses for at være det bedste valg. Sammen med ABB’s robotpartnernetværk og andre robotintegratører sikrer vi konkurrencedygtige automationsløsninger til dansk industri, udtaler salgschef Henrik Lykke Lilleholt, Lemvigh-Müller A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093