23948sdkhjf

MapsPeople åbner nyt kontor i Asien

MapsPeople udvider deres internationale forretning med et nyt kontor i Singapore som led i en vækststrategi.

Kontoret skal fungere som hub-office for Asien-Pacific (APAC), og inden 2023 forventes medarbejderstaben at tælle flere forretningskritiske funktioner.

-Vi oplever en stigende interesse for APAC fra vores kunder og partnere, og samtidig ser vi et stort potentiale i realiseringen af vores markedsudvidelse ved at etablere et kontor i Singapore. Vores erfaringer fra både Danmark og USA viser os, at den lokale tilstedeværelse i regionen er altafgørende for et indgående kendskab til markederne og for succes, fortæller Michael Gram, CEO hos MapsPeople, i en pressemeddelelse.

MapsPeople

MapsPeople er leverandør inden for kortlægning og navigation. Virksomheden specialiserer sig i at udvikle og implementere den dynamiske platform MapsIndoors, der både kan håndtere grundlæggende vejvisning i store bygningskomplekser og optimere udnyttelsen af bygningerne via integration med kundernes IT-systemer. MapsPeoples platform anvendes i mere end 40 forskellige lande.

Ekspansionen i Singapore skal bidrage til en samlet vækst på mere end 100 procent primært baseret på opbygningen af nye partnerskaber. Kontoret i Singapore skal fungere som et selvstændigt kontor med en række stabsfunktioner inden for teknisk salgssupport, marketing og projektledelse. Desuden skal kontoret servicere eksisterende, internationale kunder.

MapsPeople opererer allerede i adskillige industrier i APAC, herunder Corporate Offices, universiteter og sportsarenaer, og har endvidere strategiske partnerskaber med en række virksomheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093