23948sdkhjf

TinyMobileRobots når historisk milepæl

TinyMobileRobots producerer autonome, selvkørende opstregningsrobotter til alt lige fra sportsbaner til lufthavne, vejanlæg og lagerhaller.

Siden den første spæde start på en fodboldbane i Beder Malling Idrætsforening er det gået over stok og sten, og selskabet har netop afsluttet opstregningen af sportsbane nummer 1 million, og det skete ikke overraskende på det amerikanske marked, hvor TinyMobileRobots stormer frem.

Milepælen på bane nummer 1 million blev nået i Dallas, Texas, hos FC Dallas, der har været kunde hos TinyMobileRobots i fire år og råder over 20 fodboldbaner. FC Dallas har i perioden opnået en energi- og tidsmæssig besparelse på hele 90 procent, og i modsætning til tidligere, hvor FC Dallas typisk brugte fem timer på at første-opstrege en fodboldbane, tager det nu kun TinyMobileRobots’ robot 20 minutter at opstrege en hel bane.

- Mange mennesker ved ikke, hvor dyr og mandskabstung en opgave det er at opstrege en sportsbane. Græs gror hele tiden, og rundt om i klubberne er der ofte flere kampe på de samme baner hver dag. Det kræver konstante opstregninger, og det er det, som vores robotter er med til at gøre til en markant mindre opgave – både tidsmæssigt og økonomisk, siger Jens Peder Kristensen, grundlægger og CEO i TinyMobileRobots.

- Vi har løbende forbedret teknologien, så vi i dag udgør en bæredygtig erstatning for de millioner af liter maling, der før blev brugt på opgaven. Samtidig er det ekstremt nemt at komme i gang, da vi allerede har lagt alverdens baner ind i systemet. Det gør, at man er i gang på nogle få minutter, og det er en af grundene til, at vi netop har opstreget bane nummer 1 million, fortsætter han.

TinyMobileRobots sendte sin første robot på gaden i 2015, og siden er selskabet fordoblet i størrelse hvert eneste. Alene i USA sidder TinyMobileRobots på halvdelen af markedet.

Ud over en lang række danske kunder, hvoraf Holbæk Kommune var den første i Danmark, har TinyMobileRobots kunder fordelt over tre kontinenter. I USA arbejder TinyMobileRobots sammen med en række højtprofilerede sportsklubber og uddannelsesinstitutioner som for eksempel FC Dallas, Ayso Pasadena, The University of Michigan, Florida State University og Princeton High School.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125