23948sdkhjf

Microsoft ansætter ny direktør

Niels Soelberg afløser Jørgen Bardenfleth som direktør for Microsoft Danmark.
Niels Soelberg er ny mand på posten som direktør for Microsoft Danmark.

Han afløser Jørgen Bardenfleth, som tiltrådte rollen i 2004.

Niels Soelberg kommer fra en anden position i Microsoft, nemlig som chef for salg til den offentlige sektor i EMEA-landende. Han har arbejdet for virksomheden i forskellige roller de sidste 11 år.

- Jeg ser meget frem til jobbet som administrerende direktør i Microsoft Danmark. Jeg glæder mig især til at arbejde med et så stærkt team af dygtige og engagerede kollegaer. Jeg har den største respekt for Jørgen og er på både virksomhedens og egne vegne meget glade for, at vi beholder hans evner, ekspertise og passion i Microsoft. Vi står foran et af de mest spændende år i Microsofts historie med mange nye produkter og løsninger på vej. Jeg ser frem til sammen med teamet at bringe de mange fordele ved vores produkter til vores partnere, danske virksomheder, den offentlige sektor og forbrugerne, siger Niels Soelberg

Jørgen Bardenfleth fortsætter i Microsoft, hvor han fungere som strategiudvikler for virksomhedens aktiviteter uden for USA og Canada.

- Det har været en glæde og fornøjelse at være administrerende direktør i Microsoft Danmark de sidste otte år. Jeg har glædet mig til at tage på arbejde hver dag og har arbejdet med en fantastisk gruppe mennesker. Fremtiden i Microsoft har aldrig været så spændende som nu. Jeg glæder mig meget til at udnytte det, jeg har lært i Danmark, på tværs af mange lande, siger Jørgen Bardenfleth.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157