23948sdkhjf

Ny mand ved roret hos ETK EMS Frederikssund

For at styrke organisationen i afdelingen i Frederikssund har ETK EMS ansat en ny site manager til at varetage afdelingens videre udvikling frem imod at blive en betydelig EMS-partner på det sjællandske marked.
Selvom det er en ny person hos ETK EMS, så er det en rutineret og garvet herre, der nu står i spidsen for afdelingen. Den nye mand ved roret er Flemming Justesen, som de fleste i branchen kender fra et mangeårigt virke som direktør hos P. Danchell i Jyderup.

- Vi er kommet rigtig godt i gang med at få afdelingen i Frederikssund trimmet og optimeret efter overtagelsen for blot seks-syv måneder siden, og alt kører i dag på de kendte ETK EMS metodikker og IT system, så synergien har allerede de seneste måneder båret frugt. Med ansættelsen af Flemming Justesen får vi nu en person ind, som udover at kunne styre med de værktøjer, som er til rådighed, også personligt ligger meget tæt op af den ledelsesfilosofi, som vi hos ETK værdsætter, udtaler logistikdirektør Torben Drejer.

Lokal produktion er vigtig
Samtidig med ansættelsen slår ETK EMS også fast, at man er kommet til Sjælland for at blive. Ifølge salgsdirektør Michael Ravn har en del leverandører og kunder siden overtagelsen spurgt ind til bevæggrundene for at have flere produktionsenheder i Danmark, eftersom ETK EMS med den store og nyere fabrik i Skanderborg burde kunne servicere alle kunder derfra. Michael Ravn pointerer:

- Nærhed til kunder igennem service og support finder vi meget væsentlig. Nok er Danmark et lille land i forhold til mange andre lande, men lokale producenter vælges fortsat i udstrakt grad også i Danmark. Derfor tror vi på, at lokale produktionsenheder, som både magter prototyper, 0-serie samt større produktioner inklusive test og Box build, er vejen frem.

ETK EMS Group råder i dag over tre produktionsfaciliteter; to i Danmark og en i Thailand. Gruppen beskæftiger mere end 210 medarbejdere, hvoraf de 150 er beskæftiget i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079