23948sdkhjf

Spirii kåret som bedste greentech-startup i Norden

Selvom de kun har få år på bagen, så kan den danske eMobility-platform Spirii kalde sig for Nordens bedste greentech-startup. Eller det afhænger naturligvis af, hvem man spørger. Men de har netop vundet en Nordic Startup Award i greentech-kategorien.

Prisen uddeles af Global Startup Awards, og Spirii går nu videre i konkurrencen om blive verdens bedste grønne iværksættervirksomhed.

Det er de selvsagt glade for.

- Vi er både meget stolte og beærede over at modtage prisen. Vi er kommet langt, siden vi stiftede Spirii i 2019 med en ambition om at gøre opladning let og tilgængelig for alle elbilister. Vi ser frem til de kommende år, hvor vi fortsat skal skalere forretningen yderligere på det globale marked, siger administrerende direktør i Spirii, Tore Harritshøj, i en pressemeddelelse.

Greentech-kategorien er sponsoreret af Vækstfonden og involverer opstartsvirksomheder med maksimalt fem år bag sig. Virksomhederne skal levere et grønt aftryk med produkter eller services, der reducerer energiforbrug, opbygger den grønne energisektor og/eller optimerer processer.

Og det var altså på baggrund af de parametre, at juryen vurderede Spirii som de bedste.

- Spirii er allerede en magtfaktor inden for sin industri. En platform, der genererer værdi til hele EV-sektoren (Electric Vehicle) med brugervenlige services og kontinuerlig udvikling. Virksomheden har en meget stærk ledelse, som sætter en klar retning og leverer på sin målsætning. Det er en attraktiv kombination for enhver investor, lyder det fra juryen.

Prisen blev uddelt den 18. maj ved den nordiske regionsfinale i Reykjavik, Island. Den globale konkurrence afholdes i starten af 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062