23948sdkhjf

Thrane & Thrane scorer millionordre hos flyproducent

Lockheed Martin har tildelt Thrane & Thrane satellitkommunikationsdelen af den nye Block 8.1-opgradering til det amerikanske flyvevåbens C-130J Super Hercules-fly.
Programmet omfatter opgradering af flere end 200 fly, og værdien forventes at overstige 150 mio. kr. over en periode fra 2014 til 2018.

Satellitkommunikationssystemerne skal understøtte lufttrafikstyringens dataforbindelsesdel i Block 8.1-opgraderingen. Thrane & Thrane skal levere sit Aviator 700D-produkt, som er forberedt til FANS1/A-systemet og understøtter en kombination af gældende Inmarsat cockpit-sikkerhedsbestemmelser samt SwiftBroadband IP-data og taletjenester.

- Aviator 700D vil understøtte den forbedrede kommunikationsfunktionalitet i dette omfattende opgraderingsprogram for C-130J-flyene, udtaler Walther Thygesen, CEO, Thrane & Thrane.

- Systemets funktionalitet, pålidelighed og certificering matcher kravene, og Thrane & Thrane er godt rustet til at være en pålidelig partner under hele opgraderingsprocessen og den løbende anvendelse af Aviator 700D.

C-130J Hercules er et tungt, taktisk last- og passagertransportfly med fire Allison AE2100D3 turbopropmotorer. Det har en nyttelast på op til 20 tons eller flere end 90 passagerer. Den samlede opgradering sikrer, at hele den verdensomspændende flåde af C-130J-fly fungerer sammen.

Block 8.1-opgraderingen gennemføres på en lang række operatørers flåde af C-130J-fly i Storbritannien, Australien, Italien, Danmark, Canada, Norge og USA.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062