23948sdkhjf

Sony skifter ud i toppen

Katsunori Yamanouchi er netop blevet udnævnt til chef for Sony Professional Europe.
Han erstatter Naomi Climer, som efter seks år som topchef er blevet forfremmet til en ny global stilling i Sony.
Yamanouchi har været ansat i Sony Professional siden 1989 og har bestridt flere ledende stillinger i både Europa, USA og Asien og har derfor en omfattende international ledererfaring.

- Jeg er glad for at blive en del af det europæiske team og bygge videre på succesen, Naomi og resten af teamet har opnået. Jeg er overbevist om, at vi vil opleve en fortsat vækst i Europa, både på vore kærnemarkeder og i de nye segmenter, udtaler Katsunori Yamanouchi.

- Det at lede Sony Professional Europe har været et privilegium og et spændende eventyr. I løbet af mine seks år som Europa-chef har vi været vidner til en række teknologiske fremskridt som HD, 3D og 4K. Jeg glæder mig til at tage fat på de nye udfordringer i Sony og ved, at jeg uden bekymringer kan overlade roret til Katsunori Yamanouchi, som har både kompetencen og erfaringen, som skal til for at sikre fortsat vækst for Sony Professional Europe, udtaler Naomi Climer.

Sony Professional er en division under Sony Europe og er leverandør af AV/IT-løsninger til virksomheder i en række sektorer som media, broadcast, videosikkerhed, detailhandel, transport og store arrangementer.
Læs mere om: Sony
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078