23948sdkhjf

Vestas udvider koncernledelsen

Den danske vindmølleproducent annoncerede mandag en organisationsændring. Det betyder, at en ny forretningsenhed har set dagens lys.

Den nye enhed, Digital Solutions, skal øge fokus på forretningsudviklingen og den digitale omstilling i Vestas. Det betyder, at it-effektiviteten skal forbedres i Vestas, og nye digitale løsninger skal implemneteres både overfor kunder og medarbejdere.

I spidsen for enheden har Vestas sat Thomas Alsbjerg, som får titel af executive vice president of digital solutions and development, og som samtidig bliver en del af vindmølleproducentens direktion.

Han kom til Vestas i 2019 og har senest haft titel af group senior vice president of development og CEO for Vestas Development.

- Et nøgleaspekt i at øge vedvarende energis andel af det globale energisystem er et stærkt digitalt fundament, der kan hjælpe med at sikre et fleksibelt, effektivt og sikkert vedvarende energisystem. Vestas tilbyder allerede førende, digitale løsninger, og vi viste stor modstandsdygtighed, da vi blev angrebet af cyberkriminelle sidste år. Hvis vi ser på fremtidige behov, og den lektie vi lærte af cyberangrebet, har vi brug for en fuldkommen end-to-end tilgang og én digital driftsmodel. Vi tror på, at vi kan forbedre både tilbuddet til vores kunder, cybersikkerheden og effektiviteten ved at konsolidere vores indsats i hele Vestas-koncernen, siger koncerndirektør Henrik Andersen.

Samtidig med udnævnelsen af Thomas Alsbjerg er Nikolaj Tyge Gertz blevet udnævnt til CEO for Vestas Development med virkning fra 1. januar 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125