23948sdkhjf

Københavnsk vækstkomet runder 2000 ansatte

Danske 3Shape har godt gang i forretningen. Tidligere på året kunne virksomheden, der producerer digitale 3D-scannere til tandklinikker og laboratorier, fremvise et flot 2021-regnskab, og nu runder den københavnske virksomhed en ny milepæl, idet de netop har hyret medarbejder nummer 2000.

Det oplyser 3Shape i en pressemeddelelse.

Af de nu 2000 ansatte arbejder cirka 500 i hovedsædet i København. Men det er planen, at der skal komme flere kolleger til - både ind- og udlands.

- Selvom vi har forholdsvist nemt ved at tiltrække dygtige medarbejdere, har vi mange ubesatte jobs. Vi ansætter også flittigt udenfor Danmark. Blandt andet har vi et stort kontor i Ukraines hovedstad Kyiv, hvor vi fortsat ansætter medarbejdere. I løbet af april og maj forventer vi at øge antallet af ukrainske medarbejde med 10 pct. til over 400, og på trods af krigen er vi tilbage på fuld kapacitet, siger CEO Jakob Just-Bomholt i pressemeddelelsen.

De kommende år kommer til at byde på et stort udenlandsk fokus, lyder det fra direktøren.

- Der er de seneste år gjort en række tiltag, som har styrket 3Shape på den internationale vækstrejse, som selskabet er på. Men vores vækst bygger på et fundament af stærke produkter og innovation, som selskabets stiftere og en række dygtige medarbejdere har støbt gennem mange år, siger Jakob Just-Bomholt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062