23948sdkhjf

3Shape er tilbage på vækstsporet og varsler nye investeringer

3Shape kan godt finde det brede smil frem. Virksomheden, der producerer digitale 3D-scannere til tandklinikker og laboratorier over hele verden, præsterede organisk vækst på hele 50 procent og landede en omsætning på 2,6 milliarder kroner i 2021.

Det fortæller 3Shape i en pressemeddelelse.

Resultatet før skat blev 889 millioner kroner. Det er 626 millioner kroner bedre end i 2020. 

 - Vi er ganske tilfredse med resultatet for 2021 og den flotte fremgang på alle parametre. Det viser, at 3shape er tilbage på vækstsporet og understreger det betydelige potentiale, der er for at digitalisere arbejdsgangene ude i tandlægeklinikkerne, siger Jakob Just-Bomholt, CEO for 3Shape.

3Shape vil nu øge investeringerne i forskning og udvikling, der understøtter tandlægers digitalisering med 30 procent.

Om 3Shape:

  • 3Shape er baseret i København og har i dag mere end 1.900 ansatte.
  • Virksomheden er global leder inden for digital tandpleje og leverer scanningsløsninger og software i over 100 lande.
  • 3Shapes ambition er at udvikle teknologiske løsninger, der gør en reel forskel i livet for både patienter og tandlæger verden over.

Tanker til Ukraine

Selvom årsregnskabet vækker tilfredshed hos Jakob Just-Bomholt, har krigen i Ukraine, hvor 3Shape har 370 ansatte, påvirket hele virksomheden betydeligt.

- Resultaterne for 2021 står i skyggen af den russiske invasion af Ukraine, der har ramt vores 370 kolleger i Kyiv. Alle medarbejdere i 3Shape har været dybt berørt af, at kolleger pludselig er fanget midt i en krig. Vi tager naturligvis skarpt afstand fra den russiske invasion, og vi har taget en række initiativer for at støtte vores ansatte og deres familier i Ukraine, siger Jakob Just-Bomholt.   

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125