23948sdkhjf

Derfor sagde nytiltrådt ETK-direktør stop

Som Electronic Supply i går kunne berette, er den nytiltrådte CEO i EMS-virksomheden ETK, Ulrik Enggaard, stoppet efter mindre end tre måneder på posten.

Men der bliver ikke smækket med nogle døre, forsikrer VP og medejer af virksomheden, Torben Drejer.

- Det er ganske udramatisk. Det har ikke været en specifik ting, der har gjort det, men han har mærket efter og indset, at det nok ikke var det, han skulle, siger Torben Drejer til Electronic Supply.

Ulrik Enggaard nåede reelt set kun få uger på posten, for efter et introforløb gik han på sommerferie, og da han i denne uge mødte ind, var det med en opsigelse i hånden.

Torben Drejer er glad for, at Ulrik Enggaard spillede med åbne kort og ikke trak tiden unødigt.

- Jeg tager hatten af for, at han kunne mærke, at det ikke var det, han skulle, og at han sagde det. Hellere nu end om seks eller ni måneder, hvor vi ville have været længere i processen.

Da man i sin tid ledte efter en afløser på CEO-posten for Thomas Vinther, der nu igen bestrider dén post, var det også med henblik på, at den hidtidige ledelse i form af Thomas Vinther og Torben Drejer kunne frigive tid til andre områder.

For Torben Drejers vedkommende salg og for Thomas Vinthers vedkommende var det det rent tekniske og logistiske. Sådan skal det gerne være igen, og derfor har de nu igen allieret sig med et rekrutteringsbureau, der kan finde en ny afløser. Her er Torben Drejer fortrøstningsfuld i forhold til, at de inden længe finder en passende kandidat.

- Der var mange interesserede sidst, og der er nok også kommet nogle på markedet i løbet af de seks måneder, der er er gået siden da. Vi er en virksomheder, hvor der bliver vækstet i stedet for at blive skåret ned, så jeg er ret sikker på, at vi nok skal finde den rette, siger Torben Drejer.

Som tidligere beskrevet fortsætter Ulrik Enggaard i en stilling som konsulent i virksomheden frem til november. Her skal den nu forhenværende CEO løse en række specifikke opgaver, der blandt andet indebærer en integration af ETK EMS' seneste opkøb, Næstved-virksomheden Alpha-elektronik.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til opsigelsen fra Ulrik Enggaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk brændscelleproducent slår sig på stationær elproduktion
Transformerproducent henter ny CCO
Millioninvestering skal tage fynsk robotkomet til næste niveau
Forsyningsproblemer får Apple til at tabe omsætning
PR electronics fremtidssikrer produktionen med ny SMD-linje
Kæmpe-datacenter på vej til Nordjylland
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109