23948sdkhjf

PartnerTech i ny samarbejdsaftale med Dignitana

Den svenske EMS-producent PartnerTech har netop underskrevet samarbejdsaftale med Dignitana AB om udvikling, fremstilling og levering af et patenteret kølesystem.
Dignitana AB, en virksomhed med fokus på medicinske produkter inden for medicinsk kølning, har netop indgået samarbejdsaftale med PartnerTech. Det skriver partnerne i en pressemeddelelse.
I begyndelsen vil samarbejdet primært omhandle DigniCapTMsystemet, som er et patenteret kølesystem for hårbunden, der forhindrer hårtab som følge af kemoterapi.

Aftalen omfatter alle PartnerTechs kompetencer inden for elektronik, mekanik, systemintegration og indkapslinger. I starten vil produktionen primært bestå af indkapslinger fra PartnerTechs afdeling i Åtvidaberg.

Det første afkast og de første leverancer ud fra den nye aftale ventes i dette års tredje kvartal.

Et lansigtet partnerskab
Dignitana har det seneste år indgået aftaler med to store internationale samarbejdspartnere i sundhedsbranchen, Konica Minolta MG og Sysmex Europe GmbH, et datterselskab til Sysmex Corporation, og vil fremover øge produktionsniveauet for at imødekomme efterspørgslen fra markedet og sine samarbejdspartnere, oplyser selskabet i pressemeddelelsen.

- Vi har haft et nært samarbejde med Dignitana og en af deres samarbejdspartnere, med hensyn til at gennemføre forbedringer og forberede opstarten af produktionen af DigniCapTMsystemet. Dignitana er en innovativ virksomhed, både hvad angår teknologi og forretningsudvikling, og vi er meget glade for, at de har valgt PartnerTech som en vigtig samarbejdspartner i en langsigtet udvikling og produktion af sine produkter, siger Leif Thorwaldsson, CEO og koncernchef for PartnerTech.

- Næste fase for Dignitana begynder nu, hvor vi har etableret en stabil industriel platform. I mere end et år har vi arbejdet sammen med PartnerTechs team i forskellige projekter, og i nært samarbejde med og influeret af to af vores vigtigste japanske partnere har vi nu etableret et langsigtet partnerskab med PartnerTech både for produktion og udvikling, siger Martin Waleij, CEO for Dignitana.

Om PartnerTech
PartnerTech udvikler og fremstiller produkter for ledende virksomheder primært inden for informationsteknologi, industri, miljøteknik, medicinsk teknik og instrumenter, forsvar samt salgs- og betalingsløsninger.
PartnerTech omsætter årligt for omkring 2,3 milliarder svenske kroner og beskæftiger cirka 1.300 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA og Kina.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093