23948sdkhjf

Sony fyrer hver femte medarbejder i Lund

Den japanske mobiltelefonproducent flyetter en del af aktiviteterne i Sverige hjem til Tokyo.
Torsdag morgen blev de ansatte hos Sony Mobile i Lund orienteret om, at 650 af de godt 3.000 ansatte skal afskediges. Det er et led i en omstrukturering, der skal reducere medarbejderstyrken med ca. 1.000 personer i løbet af 2012 og 2013. De resterende nedskæringer skal hovedsageligt findes ved brug af færre konsulenter i Sverige.

Koncernens hovedkvarter og en række andre funktioner flyttes samtidig fra Lund i Sverige til Tokyo i Japan. Målet er at sikre en større integration med resten af Sony-koncernen.

- Vi accelererer integrationen og konvergensen med den bredere Sony-koncern for fortsat at forstærke vores produktportefølje, og en mere fokuseret og effektiv operationel struktur vil hjælpe med at reducere Sony Mobile’s omkostninger, forbedre time to market-effektiviteten og forstærke forretningen, siger Kunimasa Suzuki, president og CEO for Sony Mobile.

Han understreger dog, at aktiviteterne i Lund også i fremtiden vil være en vigtig strategisk enhed for Sony med hovedfokus på udvikling af software og applikationer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078