23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
F Group A/S
Marianne Kurås, Norge, er indtrådt i bestyrelsen hos F Group A/S i stedet for Ronny Blomseth, Norge (kilde: Børsen).

F GROUP A/S er en detailkæde inden for salg af elektronikprodukter, musik og data med en årlig nettoomsætning på godt 2 mia. kr.

Lumigon
Mads Lindborg er blevet ansat som chief technical officer. Han kommer fra en stilling som senior manager hos Nokias Spearhead Projects-division (kilde: Børsen).

Lumigon er en dansk producent af smartphones.

Medico Innovation
Peter Huntley er blevet udnævnt til formand for Medico Innovation i stedet for Henrik Kagenow. Samtidig indtræder Michel Nemery i bestyrelsen i stedet for Liselotte Højgaard, og Bjarne Roed indtræder ligeledes i bestyrelsen (kilde: Børsen).

Medico Innovations er et offentligt-privat samarbejde, der har til formål at skabe vækst gennem innovation inden for den medicotekniske branche i Danmark.

Mobitix
Tonny Frederiksen er blevet ansat som ny business development manager for de nordiske lande hos Mobitix.

Mobitix er producent af avancerede kameraer og overvågningssystemer.

Rias A/S
Mark Langhoff er blevet ansat som afdelingschef for indkøb og teknisk afdeling hos Rias A/S.

Rias A/S er distributør af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomheder samt den offentlige sektor i Skandinavien.

Vestas
Ole Borup er fratrådt som direktør hos Vestas Blades, og Søren Husted er ligeledes fratrådt som direktør hos Vestas Nacelles. Afskeden med de to direktører kommer efter, at Vestas har sammenlagt de to produktionsenheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125