23948sdkhjf

Danske ansatte i fare i Sony-sparerunde

Mobiltelefon-producentens afdeling i Lund huser også en del danske medarbejdere, og flere af disse kan blive ramt i den sparerunde, der blev offentliggjort i sidste uge.
I sidste uge offentliggjorde Sony, at der skal afskediges 650 medarbejdere i koncernens afdeling i Lund, og nu skal forhandlinger med diverse faglige organisationer afgøre, hvilke medarbejdere der bliver ramt.

Da Lund ligger tæt på København, er der også en mængde danske medarbejdere i virksomheden, men endnu ved ingen, om de er blandt de afskedigede.

- Det er meget svært at sige på nuværende tidspunkt. Vi har som bekendt varslet opsigelsen af 650 medarbejdere i Lund, og nu indleder vi forhandlinger med fagforeningerne. Vi er et internationalt selskab og huser mange nationaliteter her, også danskere, men jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige mere om, hvilke nationaliteter der bliver ramt, siger Gustav Brusewitz, kommunikationsdirektør i Sony Mobile, til Computerworld.

Han understreger dog, at nedskæringerne i Sony Mobile ikke kommer til at ramme den danske salgs- og marketingafdeling, der har til huse i Ballerup.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11