23948sdkhjf

Højttalerproducent fyrer 66 danske ansatte

Det gik ellers lige så godt.

Højttalervirksomheden Dynaudio kunne i sidste måned fremvise en bundlinje på 14 millioner kroner, efter de havde kørt forretningen med underskud de foregående syv år.

Men nu ser det ud til at vende for Dynaudio igen, for de har netop måttet fyre 66 ansatte i virksomhedens faciliteter i Skanderborg. Det skriver Finans.

Den generelle usikre økonomiske situation på verdensplan er skyld i den drastiske beslutning, lyder det fra administrerende direktør Stephen Guo.

- Den økonomiske situation har påvirket forbrugernes købstillid, og vores ordrer er lavere end forventet. Det har ført til fyringer, skriver Stephen Guo i et kortfattet skriftligt svar til Finans.

De 66 fyringer er fundet i produktionen, og det indebærer selvsagt en nedskæring i den samlede produktion, så den passer bedre med udgifterne.

Stephen Guo lægger dog vægt på, at han fortsat ser stort potentiale i Dynaudios salg af højttalere, men at fyringerne grundet den nuværende situation var nødvendige. Han kalder det dog overfor mediet for et "midlertidigt tilbageslag".

Dynaudio er ejet af det kinesiske konglomerat Goertek, og har efter afskedigelserne i Skanderborg totalt 250 ansatte på verdensplan.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096