23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Develco A/S
Mogens Durup Nielsen er blevet ansat som director of sales hos Develco A/S. Han kommer fra en stilling som R&D manager hos Data Respons.

Develco A/S i Århus er primært kendt for sine softwareløsninger inden for produktudvikling, innovation, konsulentservice og produktionshåndtering.

Læs mere: Ny salgschef til Develco .

Dustin A/S
Georgi Martin Ganev er indtrådt i bestyrelsen hos Dustin A/S i stedet for Per Christian Eriksson (kilde: BIQ.dk).

Dustin A/S er e-forhandler og leverandør af it-produkter.

Expert Danmark A/S
Gyrid Skalleberg Ingerø, Norge, er udtrådt af bestyrelsen hos Expert Danmark A/S (kilde: Børsen).

Expert Danmark er ejet af det norske selskab Expert AS og arbejder med salg af forbrugerelektronik, belysning og hårde hvidevarer.

Fujitsu Danmark
Peter Koch fratræder de 1. september stillingen som salgs- og marketingdirektør hos Fujitsu Danmark (kilde: CRN.dk).

Hi-Fi Klubben A/S
Harald Haaland er indtrådt i bestyrelsen for Hi-Fi Klubben A/S i stedet for Flemming Frandsen. Samtidig er Svend Erik Kristensen tiltrådt som bestyrelsesformand (kilde: Børsen).

Medico Innovation
Dorthe Kjær Pedersen er blevet ansat som projektchef hos Medico Innovation i stedet for Martin Stenfeldt (kilde: Børsen).

Medico Innovations er et offentligt-privat samarbejde, der har til formål at skabe vækst gennem innovation inden for den medicotekniske branche i Danmark.

Toshiba Global Commerce Solutions (Denmark) ApS
Keisuke Shimizu er tiltrådt som director hos Toshiba Global Commerce Solutions (Denmark) ApS i stedet for Caroline Sundorph Pontoppidan (kilde: Jyllands-Posten).
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078