23948sdkhjf

TekPartner starter ny division

Herlev-virksomheden har udvidet med en ny division: TekVenture, som skal kunne bistå kunder med at identificere både muligheder og udfordringer, og dermed være med til at optimere både den teknologiske som forretningsmæssige udviklingsproces.
Divisionen ledes af Torben Hartvig, som har en mangeårig erfaring med forretningsudvikling af små og store virksomheder inden for en lang række forskellige brancher og sektorer. Torben har endvidere selv en solid erfaring som virksomhedsleder fra blandt andet teknologi- og finansieringsselskaber.

- TekVenture fokuserer specielt på projekter, som er i den tidlige etableringsfase og er med til at sikre et troværdigt overblik, som kan danne basis for beslutninger vedrørende fx teknologisk udvikling, markedsmæssig udrulning eller kapitalrejsning. Udfordringerne for disse projekter og selskaber er mange, og det er netop her, at en bred erfaring og en solid partnerkreds kan være det rygstød, der skal til, for at komme godt i gang, skriver TekPartner i en pressemeddelelse.

Som kunde kan man selvfølgelig hyre TekVenture på timebasis, men virksomheden er også åben overfor at modtage betaling som en case-baseret bonus og i enkelte tilfælde endda i form af ejerskab af den enkelte venture.

- Når dagen er omme er det resultaterne, der tæller, og netop derfor har vi valgt at være åbne og fleksible, når det gælder konstruktionen af samarbejdet med vores kunder. Vores kunders succes kan dermed også blive vores, og vi er derfor ikke kun fokuseret på antallet af projekter, vi får startet op, men også hvor mange vi får afsluttet, skriver TekPartner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078