23948sdkhjf

Vinderen af årets IoT-løsning er fundet

Torsdag fandt kåringen af årets bedste IoT-løsning sted på Digitaliseringsmessen i Odense.

Vinderen blev virksomheden Skantech med deres Driver Coach-løsning.

Skantech monitorerer flere end 1000 busser til offentlig transport, der samlet kører 72 millioner kilometer årligt. Derved er virksomheden med til at forbedre punktlighed og give et realtids-overblik over andre forbindelser via offentlig transport. Skantechs Driver Coach er baseret på disse data og kan sikre, at de rigtige chauffører bliver uddannet, og at det sker i samspil med digitale assistenter.

Driver Coach muliggør 10 procent besparelse på kørslen, op mod 40 procent på skader/vedligehold og 25 procent på administration.

- Der har i år været et højt niveau af kandidater til at vinde IoT-prisen, hvilket har gjort udvælgelsen spændende og svær. Vi har valgt Driver Coach som den mest innovative løsning, fordi den hjælper til at løse en lang række vigtige problemstillinger. Via data kan de både formindske brændstofforbruget i busserne, kompetenceudvikle chaufførerne og forbedre kundeoplevelsen. Samtidig har de allerede gode erfaringer med det, siger Carolina Benjaminsen, der er CEO i Digitallead, der står bag kåringen.

Kåringen af årets bedste IoT-løsning består af et samarbejde mellem Digitallead, DI Digital, Force Technology, Alexandra Instituttet, Ingeniøren og EOT.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096