23948sdkhjf

Topsil flytter ind i nyt domicil

Der var travlhed på Siliciumvej 1, da Topsil i weekenden pakkede dele af Lindeupvej 4, Frederikssund, ned og flyttede de første medarbejdere ud på den nye fabrik i Copenhagen Cleantech Park.
Der er stadig en måneds tid til, at Topsil officielt åbner den nye fabrik i Copenhagen Cleantech Park på Siliciumvej. Men i weekenden kom virksomheden et pænt skridt nærmere, da de første arbejdspladser blev sat permanent op på den nye adresse.

- Det er en ny epoke i Topsil, vi nu har taget hul på siger administrerende direktør i Topsil, Kalle Hvidt Nielsen.

- Den ny fabrik er et kvantespring i forhold til dér, hvor vi kom fra, og i forhold til, hvad man ellers ser i branchen. Det er helt unikt, at vi har haft mulighed om at skabe en ramme, som passer til produktionen, og ikke omvendt. Vi har fået en topmoderne maskinpark og et væsentligt forbedret flow. Nu er det op til os at udnytte de nye muligheder optimalt, fortsætter han.

Tager tid at lukke gammel fabrik ned
Han er selv blandt den første gruppe af medarbejdere, der nu er flyttet ind på fabrikken. Overflytningen af hele virksomheden kommer dog til at vare en rum tid.

- Vi kommer til at producere silicium på både Siliciumvej og Linderupvej i et stykke tid endnu, forklarer Kalle Hvidt Nielsen.

- Det tager tid at lave en komplet overflytning som vores, når vi samtidig skal sikre, at kunderne kontinuert oplever ubrudte leverancer af deres varer. Produktion af silicium er en følsom og kompleks proces, hvor vi ikke bare kan slukke for knappen det ene sted og tænde for knappen det næste. Vores kunder skal kvalificere silicium fra Siliciumvej, inden vi kan lukke helt ned på Linderupvej, slutter han.

Topsil forventer derfor at producere ultrarent silicium på begge lokationer i hele 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094